Løkken Cold California

Skærmbillede 2019 02 23 kl. 13.39.54

 Løkken er kendt og elsket for sin fine brede badestrand samt de små hvide badehuse som ligger oppe langs klittenerne. I dette område, tættest på bymidten, er der desuden bilfri strand, så alle kan boltre sig i det fine sand uden at bekymre sig om trafikken.
De gamle fiskekuttere, der ligger på stranden, fisker stadig og det er muligt at købe friskfanget fisk, krabbeklør og andre lækkerier fra Fiskernes Hus beliggende ved stranden og nogle gange også direkte fra kutterne. Det er en udsøgt fornøjelse at spadsere nede på stranden mellem bådene, som bliver trukket helt op på stranden med et spil. Hvis der har været storm, er det også godt at finde rav mellem det tang, som er skyllet på land - noget som især de yngste ofte kan muntre sig med i timevis.

Stranden er dog ikke den eneste attraktion i området. Det kan anbefales at køre en lille tur mod nord langs kystvejen til Nørre Lyngby og Rubjerg Knude, hvor man kan få en spektakulær udsigt over Vesterhavet. Tag en tur til kunsthåndværkerbyen Lønstrup med sine mange små værksteder. Blot et par kilometer nord for Løkken mod Hjørring ser man Børglum Kloster - helt oppe på toppen af Klosterbakken. Her finder man også den gamle vindmølle, hvor man kan gå helt op på møllen, og hermed finde den formegentligt bedste udsigt over Løkken og lokalområdet.

 

x
NAK & ÆD I NORDEN

74460277_911888559186317_8786210972474802176_n.jpg

Årets julegave til de jagt- og madglade i dit liv!
En aften på Hotel Løkken Strand med 2-retters vildt-middag og spændende foredrag
med Jørgen Skouboe Møller fra det populære TV-program NAK&ÆD

Billetterne købes på Hotel Løkken Strand