Om os

omosVi er en lille familie på 4, som i maj 2016 overtog bygningen Løkken Strand. Vi har valgt at sige farvel til 16 år i København for at forfølge en livsdrøm. Sammen med vores to drenge på 7 og 10 år har vi rykket teltpælene nordpå for at omdanne en gammel skole til vores nye hjem – Hotel Løkken Strand.
Vi elsker det ude liv og den surf-stemning, der præger Løkken i øjeblikket - og så betyder det selvfølgelig meget, at vi kender byen i forvejen. Jette har de seneste 10 år arbejdet i eventbranchen og Christian er udlært tømrer og har arbejdet på store hotelbyggerier. Han er opvokset i Løkken, mens Jette er fra Astrup nær Hjørring. Vi er med andre ord ’vendt hjem’, men på vores egne præmisser og med et ønske om at præge nærmiljøet.
Hotel Løkken Strand er et hotel hvor der er højt til loftet. Vi elsker at hygge om gæsterne og stemningen er altid sjov og uformel. Vi er et lille sted men vi har rigtig meget at byde på, om det er en enkelt overnatning på vores hotel eller om det er hele festpakken med bespisning er vores ambition altid at skabe tryghed og give jer den bedste oplevelse i vores skønne "home away from home" omgivelser.